Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personellerle bir araya geldi. MALATYA (İGFA) -Malatya'da MASKİ personelleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, görevin çok hassas olduğunu belirterek, çalışmalarda personelin empati yapmasını istedi.

Paşaköşkü Su Teknik Şefliğinde yapılan toplantıya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, daire başkanları ve personeller katıldı.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini aktaran MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, arızalara günlük müdahale edildiğini ve ertesi güne hiçbir arızanın kalmadığının altını çizdi. 

MASKİ’nin görev ve sorumluluklarının ağır olduğunu belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, arızalara anında müdahale edilmesi gerektiğini ifade ederek, “Bir hastanız olsa 112’yi arasanız, bir yangın olsa 110’u arasanız, polisi arasanız gelmezlerse ne tepki verirsiniz? Bunların hepsini kendi nefsinize empati yapmanız lazım” diye konuştu.

 

Kaynak: igf