Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve yapımına başlanan Akçadağ Gençlik Merkezi’nin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.MALATYA (İGFA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın katkılarıyla Akçadağ İlçesine yapılan Gençlik Merkezi’nin temel atma törenine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Akçadağ İlçe Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı DuraliZelyurt, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, İl Müftüsü Veysel Işıldar, MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, siyasi parti ilçe başkanları, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Malatya'nın Akçadağ ilçesine yapılacak olan Gençlik Merkezi hakkında bilgiler aktaran Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, yapılan her hizmette büyük emekleri olan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek tesisin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, ilçenin kalkınması için birçok yatırım ve hizmeti hayata geçirmek için çalışmalar gerçekleştirildiğini belirtirken, Akçadağ Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün ise, yatırımın gerçekleşmesinde emeği geçen kurumlara teşekkür etti.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise,  gençlik merkezini 2023 yılında Akçadağ’a kazandıracaklarını anımsatarak, "Büyükşehir Belediyemizle beraber yol ağlarıyla, alt yapılarıyla, Akçadağ’ımızı değiştirme noktasında farklı çalışmalara imza atıyoruz. İnşallah arıtma tesisinin de yakın bir zamanda temelini atıp hızlı bir şekilde bitireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Göreve geldiğinden bu yana Malatya’yı bir bütün olarak tasavvur ederek bütün siyasi partilerle yakın çalışarak Malatya’ya eserler kazandırmaya çalışıyoruz” dedi.

Konuşmalar sonrasında Akçadağ Gençlik Merkezinin temeli, İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın duası sonrasında kesilen kurbanla katılımcılar tarafından atıldı.

Kaynak: igf