Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. sosyal sorumluluk projesi kapsamında geleneksel hale getirdiği fidan dikme etkinliğinin yedincisi ile birlikte bugüne kadar toplam 3 bin fidanı toprakla buluşturdu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Ulaşım A.Ş. çevre duyarlılığı, temiz enerji kullanımı, karbon emisyonlarını azaltma gibi çevresel sürdürülebilirlik hedefleri kapsamında ele aldığı ve sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğü fidan dikme etkinliğinin bu yıl yedincisi gerçekleştirdi. 

Etkinlik, Kovid-19 bulaş riskinin devam etmesi sebebi ile 2020’deki etkinlikte olduğu gibi 2021 yılında da bağış olarak gerçekleştirildi. Başlatılan kampanya ile çalışanlar bireysel olarak Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınları ile Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı’na (OGEM-VAK) fidan bağışında bulundular.

Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Gelecek nesillere bırakacağımız yeşil bir Türkiye için herkesin bir sorumluluğu var ve biz de üstlendiğimiz bu sorumluluğu yerine getirmek için çabalıyoruz. Bir önceki yıl Hatay’da yaşanan yangın felaketi sonrasında bölgenin yeniden yeşillendirilmesi için 700 adet fidan bağışında bulunmuştuk. Bu yıl da devam eden Kovid-19 bulaş riski sebebi ile bu etkinliği geleneksel şekilde gerçekleştirmek yerine yine fidan bağışı yaparak düzenledik” diye konuştu.

Kaynak: igf