Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediyesi kırsal mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor. Yapılan hizmetlerle ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, daha güzel bir Kocasinan inşa etmek için çalıştıklarını dile getirdi. Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)-  Yüzölçümü dolayısıyla Kayseri'nin en büyük merkez ilçesi olan Kocasinan Belediyesi, kırsal mahallelerde altyapı, üstyapı, yol, çevre düzenlemesi sosyal tesis gibi çalışmalar yapıyor. 

Farklı ve yeni projeler ile yaşam kalitesini yükseltmeye çalıştıklarını dile getiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan sakinlerine daha iyi hizmet için hafta sonunu hafta içine katarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mahalleleri ziyaret ederek, ihtiyaç ve istekleri öğreniyoruz ve daha güzel bir Kocasinan inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Gayretimiz; vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve huzurunu artırmaktır. Diğer yandan ise şehrimiz ve ülkemizin ekonomisini büyütmek ve aziz milletimize hizmet etmektir. Mahallelerimize ihtiyaç duyulan diğer hizmetleri de program dahilinde yapacağız" dedi. 

Kocasinan Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Güneşli ve Sancaktepe Mahallesi’ni bağlayan yolda  stabilize çalışması kesintisiz devam ediyor.

 

Kaynak: igf