AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanlığı görevine getirilen Ferhat Akmermer ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek tebrik etti.Mehmet UZEL (Kayseri İGFA) - Kayseri MÜSİAD Şube merkezinde gerçekleşen ziyarette Ak Parti İl Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ferhat Akmermer ile sohbet etti.

Başkan Çopuroğlu, Ferhat Akmermer ve yönetimine başarı dileklerinde bulunduktan sonra teşkilat olarak kendilerine ne görev düşüyorsa her zaman hazır olduklarının mesajını verdi.

MÜSİAD üyelerinin Avrupa Birliği Proje Desteği kapsamında hazırlayıp sunacağı projelere önemli oranlarda desteğin alınabileceğini belirten Çopuroğlu, "Bu anlamda yönetim olarak bir koordinasyon içerisinde olunabilir. Gençleri meslek edindirmeye yönelik yürüteceğiniz bir organizasyonda birlikte koordinasyon sağlayabiliriz. Kayserimiz için fayda sağlayacak her türlü organizasyonunuzda destek sağlayacağımızı bilmenizi isteriz" dedi.

Ziyaretlerinden ötürü Başkan ŞabanÇopuroğlu ve yönetimine teşekkür eden Başkan Akmermer ise, kendi dönemlerinde yapacakları faaliyet ve projeleri hakkında bilgiler aktardı.

Kaynak: igf