Altunhisar Kaymakamı'nın İlçe Gençlik Spor Müdürünü Darp ettiği iddia edildi.Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Altunhisar Kaymakamı Doğukan Mızrak'ın  İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferhat Keskin'e Kaymakamlık makam odasında fiziksel müdahelede bulunduğu iddia edildi. 

İlçede bulunan spor salonunun tahsisi konusunda yaşanan tartışma ve ardından fiziki müdahaleden sonra Altunhisar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferhat Keskin'in hastaneye giderek rapor aldığı öğrenildi. 

Olay üzerine Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur Sen Niğde Şube Başkanlığı da bugün  bir bildiri yayınlayarak olayı kınadı.  Sendika; ‘’ Niğde ili Altunhisar ilçesinde 18.01.2022 ( Salı) tarihinde Altunhisar Kaymakamlığı makamında, İlçe Kaymakamı tarafından Gençlik ve Spor İlçe müdürümüze uygulanan fiziki müdahele asla tasvip etmeyeceğimiz bir davranıştır.Yaşanan olay ile alakalı devam eden hukuki sürecin Büro Memur-Sen olarak takipçisi olacağımızı bildiriyoruz.Türkiye Cumhuriyetidevletinin örf, adet ve vakarına yakışmayan bu tür davranışların tekrarlanmaması en büyük temennimizdir. Gücünü üyesinden alan Büro Memur-Sen olarak hiç bir haksızlığa sessiz
kalmadık, kalmayacağız’’  edildi.

Kaynak: igf