Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, 2021 yılında Hacılar ilçesine 11 Milyon 791 Bin TL değerinde altyapı yatırımı gerçekleştirdi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nün ilçelerde başlattığı altyapı seferberliği 2021 yılında da hız kesmeden devam etti. İlçelerdeki ihtiyaç önceliğine göre belirlenen projeleri sırasıyla hayata geçiren KASKİ, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temininden, kanalizasyon ve yağmursuyu giderlerinin ayrıştırılmasına, atık suların arıtılmasına kadar her türlü altyapı hizmetini büyük bir titizlikle sürdürdü.

Bu kapsamda Hacılar ilçesinde geçtiğimiz yıl içme suyu ve kanalizasyon şebeke hattı imalatı, kuyu binası açılması, sondaj kuyuları açılması gibi çeşitli hizmetler dâhilinde 11 Milyon 791 Bin 550 TL’lik yatırım yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, merkez ve ilçelerin altyapı ile ilgili herhangi bir sorun yaşamamaları için KASKİ’nin 2021 yılında da çalışmalarını titizlikle yürüttüğünü belirtti.

Kaynak: igf