Edirne'nin Keşan İlçesi'nde kaçırdığı taksi şoförü ve taksinin sahibini darp eden kişi Keşan Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tutuklandı. Erdoğan DEMİR/ KEŞAN POSTASI/ EDİRNE İGFA-  09 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 00.00 sıralarında E. D. İsimli şüpheli şahıs yolcu olarak bindiği bir ticari taksiyi, Yeni Mescit Mahallesi meydanında araç şoförünü tehdit edip araçtan indirmek suretiyle alıp uzaklaştı.

Araç şoförü araç sahibi R.Ş’ye bilgi vermiş, araç sahibi GPS sinyallerinden aracın Keşan Belediye Kompleksi içerisinde olduğunu tespit etmesi üzerine iki arkadaşı ile aracının başına gitti. Araç içerisinde bulunan şüpheli E.D ve sonradan gelen 7-8 kişilik bir grup araç şoförü ile araç sahibi R.Ş'yi darp etti.

E.D. ve beraberindekiler şüpheli aracı olduğu yerde bırakarak olay yerinden ayrıldı. Keşan Emniyet Müdürlüğü'ne gelen  gelen ihbar üzerine  Keşan Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gitti. Darp edilen araç şoförü ve araç sahibi Keşan Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili oto hırsızlığı-kasten yaralama-tehdit-hakaret suçlarından tahkikata başlanmış, yapılan çalışma neticesinde şüpheli E. D. yakalanarak gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemede,  tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Kaynak: igf