Kocaeli Büyükşehir meclisinde gündeme gelen Kocaeli Büyükşehir’in projesinin, İzmit Belediyesinin teleferik projesi ile çakışması sonrası CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, “Komisyon üyesi arkadaşlar, İzmit Belediyesinin projesini de göz ardı etmemeli” dedi KOCAELİ(İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında gündeme gelen  eski Perşembe Pazarı alanına yapacağı meydan projesi, İzmit Belediyesinin Cumhurbaşkanlığı yatırım danışmanlığına gönderilen ve yanıt beklenen teleferik projesi ilgili CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, konuşma yaptı. 

Meclis'te konuşan Taşdemir, "Eski Perşembe Pazarı alanı ile ilgili çalışma komisyona gidecek gerçi ama orada İzmit Belediyesinin de Cumhurbaşkanlığından onay bekleyen bir proje çalışması var.

Yazışmalar halen devam ediyor. Burada teleferik projesinin ayağı ile ilgili bir kısma denk geliyor. Büyükşehir belediyemizin de yine burada bir projesi var. Bu anlamda şimdiden komisyon üyesi arkadaşların bilgisine de sunalım. İmar komisyonu başkanından da ricamız, bu süreç içerisinde Nurettin Bulut’u da özelikle davet ederse konu ile alakalı bilgi verir kendilerine" dedi. 

Kaynak: igf