Türkiye’nin en aktif online istatistik eğitimi veren kurumu İSTAR Araştırma & Eğitim, “Bilimsel Araştırma ve Etik İhlaller” başlıklı seminer düzenledi.İZMİR (İGFA)- Süleyman Demirel Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Gül’ün sunumuyla gerçekleşen ve YouTube üzerinden canlı yayınlanan
seminere 400’ün üzerinde akademisyen, araştırmacı, lisansüstü ve lisans öğrencisi katıldı.

İSTAR Araştırma & Eğitim’in “Her Seminer Onlarca Fidan” kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında 3 Aralık Cuma günü saat 19.00’da gerçekleştirdiği “Bilimsel Araştırma ve Etik İhlaller” başlıklı seminer büyük ilgi gördü. Açılış konuşmalarını İSTAR Araştırma & Eğitim Nitel Analiz Uzmanı Özgün İrem Sinanoğlu ile Süleyman Demirel Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Gül gerçekleştirdi. Seminere canlı olarak 400’ünn üzerinde akademisyen, araştırmacı, lisansüstü ve lisans öğrencisi katıldı.

Seminer kapsamında Özgün İrem Sinanoğlu, daha yeşil bir Türkiye için etkinliğine katılan her 10 kişi adına bir fidan bağışlanacağını belirterek kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin güçlenerek devam ettiğini söyledi.

Kaynak: igf