Düzce Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan, içerisinde "Millet Kütüphanesi", "Millet Kıraathanesi", kafeteryalar ve yöresel ürünler satış noktası bulunan 34 bin metrekarelik "Millet Bahçesi”, vatandaşların uğrak noktası haline gelerek, bölge esnafından da tam not aldı.DÜZCE (İGFA) - Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kronikleşen sorunları vatandaşların lehine çevirmeye devam ettiklerini belirterek, göreve gelir gelmez kent meydanında bulunan parklar için atılan adımlarla Düzce'de 34 bin metrakarelik bir Millet Bahçesi'ne kavuştuğunu söyledi.

Düzce Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile hayata geçirilen ve Cumhuriyetin kuruluşunun 98’nci yıldönümünde hizmete açılan ‘Millet Bahçesi’, 7'den 70'e  tüm vatandaşların ve bölge esnaflarının benimsediği bir yer haline geldi.

Millet Bahçesi ile birlikte şehrin çevresinin değiştiğini, işlerine de olumlu yönde etki ettiği ifade eden bölge  esnafı, “Millet Bahçemiz buraya çık yakıştı, daha da iyi olacak. Çok beğendik. Düzcemize hayırlı uğurlu olsun. İstanbul Caddesinin de kapanması daha iyi oldu. Kalabalıklar çoğaldı. Böyle daha iyi oldu” derken bir diğer bir esnaf ise “İnsanların çarşıya çıktıklarında nefes alabilecekleri bir yer yoktu. Şimdi ise herkesin rahatça dolaşabileceği, stres atabileceği bir yerimiz oldu. Esnaf dahil herkesin beğenisini topladı” diye konuştu.

Kaynak: igf