Bursa'da yaşayan Giresunlular, tip-2 SMA hastası Bursalı Sefa bebek için kermes organize etti. Sarıyar ve Fırınlı köyü derneğinin organize ettiği kermeste, sponsorların temin ettiği ürünler satışa sunuldu. Toplanan gelir ise Sefa bebeğin tedavisi için bağışlandı. ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN (BURSA İGFA)-  Tip-2 SMA hastası olan Sefa bebek için bir umut ışığı da Sarıyar ve Fırınlı köyü derneğinden geldi. Köy derneği düzenlediği kermeste elde edilen geliri Sefa bebeğe bağışladı.

Bursa'da yaşayan Giresunlular, Sefa bebek için kermes etkinliği düzenledi. Kermeste sponsorların temin ettiği ürünleri satışa çıkaran dernek yetkilileri, elde ettikleri geliri Sefa bebeğin tedavisi için bağışladı.  Temel gıda, yöresel ürünler, unlu mamuller yanı sıra 2 adette forma satıldı. Formalardan birini MHP Yıldırım ilçe başkanı Halil İbrahim Bozkurt, diğer formayı ise Giresun Güce Belediye başkanı Aytekin Boduroğlu satın aldı. Ürünlerin maliyetlerinden kalan tutarın tamamının Sefa bebek için bağışlandığı etkinliğe yüksek bir katılım olduğu görüldü.

Dernek yönetimi; "Bursa'nın evladına Bursalılar sahip çıkıyor" dedi. Öte yandan Sefa bebeğin tedavisi için Bursa'da bir çok dernek ve kuruluş, bu tarz etkinlikle destek olmaya çalışıyor.

Kaynak: igf