Yıldırımlı çocuklar yarıyıl tatilinde doyasıya eğlenecek.BURSA (İGFA)- Yıldırım Belediyesi, ‘Hizmette öncelik çocukların ve gençlerindir’ anlayışıyla hizmetlerini sürdürüyor. Yıldırım Belediyesi 2021- 2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrenciler için 22 – 26 Ocak tarihleri arasında karne şenliği düzenliyor. 4-14 yaş aralığındaki çocukların atılacağı etkinliklerde, Yıldırımlı çocuklar unutulmaz anlar yaşayacak.

22 Ocak’ta başlayacak olan ‘Yıldırım’da Karne Şenliği’ 26 Ocak’a kadar devam edecek. Eğlenceli oyunlardan geleneksel sokak oyunlarına, yüz boyama etkinliklerinden müzikli drama oyunlarına, çocuk tiyatrolarından sihirbaz gösterilerine kadar çocuklar keyifle vakit geçirecek. 22 Ocak’ta ‘Arda ile Ceren Müzikali’, 23 Ocak’ta ‘Bir Varmış Bir Yokmuş Tiyatrosu’, 24 Ocak’ta ‘Nasreddin Hoca Çocuk Tiyatrosu’, 25 Ocak’ta ‘İbiş ile Memiş Çocuk Tiyatrosu’ Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Öte yandan, 26 Ocak’ta Kaplıkaya Cazibe Merkezi Akvaryumu, öğrencilerin
ücretsiz ziyaretine sunulacak. Yoğun bir eğitim-öğretim dönemini geride bırakacak öğrencileri kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Eğitim dönemi boyunca hep yanında ve destekçisi olduğumuz çocuklarımızı sömestr tatilinde de unutmuyoruz. Bu yıl karne şenliğimizde çocuklarımız sömestr tatiline mutlu bir başlangıç yapacaklar. Tüm çocuklarımızı bir dönemin yorgunluğunu atmaları ve eğlenceli anlar geçirmeleri için Yıldırım’da Karne Şenliği’ne bekliyoruz. Vatandaşlarımız, ‘Yıldırım’da Karne Şenliği’ etkinlik biletlerini, 17-21 Ocak tarihleri arasında Barış Manço Kültür Merkezi’nden temin edebilir” dedi.

Kaynak: igf