Yıldırım Belediyesi’nin ‘Yaptığın Tercih ile Takımını Şampiyon Yap’ mesajıyla, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde başlattığı ‘Topladığın Mavi Kapak ile Tekerlekli Sandalyeye Destek Ol’ kampanyası vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.BURSA (İGFA)- Yıldırım Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde özel bir kampanyanın startını verdi. Yıldırım Belediyesi, engelli aracı kampanyalarına destek olabilmek amacıyla ilçenin belirli noktalarına mavi kapak toplama kutuları yerleştirdi.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan projenin ilk ayağında, Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası, Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi ve Barış Manço Kültür Merkezi’ne 1’er tane, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’ne 5 tane olmak üzere toplamda 8 ‘mavi kapak toplama kutusu’ yerleştirildi. İlçe sakinlerinden büyük takdir toplayan kampanya engelli bireylere umut olurken, biriktirme kutusunun üzerinde verdiği ‘Yaptığın Tercih İle Takımını Şampiyon Yap’ mesajı ile de takım ruhunu yaşatıyor ve gençlerin dikkatini çekiyor.

‘Topladığın Mavi Kapak İle Tekerlekli Sandalyeye Destek Ol’ sloganıyla hayata geçirilen projede toplanan binlerce mavi kapağın geliri Engelliler Federasyonu’na bağışlanarak engelli vatandaşlara engelli aracı olarak dönecek.

Kaynak: igf