Bursa'da İnegöl Belediyesi, 2021 yılında Fen İşleri Müdürlüğü organizasyonuyla 21 kırsal mahallede 8 km parke taş, 14,5 km beton yol ve 1,5 km asfalt kaplama gerçekleştirdi.BURSA (İGFA) -Bursa'da İnegöl Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü marifetiyle 2021 yılında yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Pandeminin etkilerinin sürmesine rağmen 10 ayrı birimi ile merkez ve kırsalda yoğun bir yıl geçiren Fen İşleri Müdürlüğü, 2021 yılı içerisinde insan odaklı çalışma prensibiyle dur durak bilmeden hizmet atağını sürdürdü.

İnegöl Belediyesi; merkez şantiyesinde konuşlanan yapım, yol, makine ikmal birimlerinin yanı sıra kırsal mahallelere ivedi bir şekilde müdahale etmek için oluşturulan doğu ve batı şantiyeleri ile hizmet ağını şehrin dört bir tarafına yayarak çalışmalarına devam etti.

Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Biriminin de özellikle kırsal bölgede yoğun bir çalışma gerçekleştirdiğini kaydeden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, mahallelerde kültürün yaşatıldığı, misafirlerin ağırlandığı ve ortak bir buluşma yeri olan Mahalle Konaklarını yenileme noktasında çalışmalar olduğunu kaydederek, bu kapsamda geçtiğimiz yıllarda da Mahalle Konağı tadilatları gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Kaynak: igf