Bursa'da Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Erkan Ataman ve il yönetimini yeni binalarında ziyaret etti.BURSA (İGFA) - Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Bem-Bir-Sen Şubesi'ni ziyaret etti. Sendikacılığın gönül işi, emeğin hakkını alması yönünde verilen mücadelenin kutsal bir yanı olduğunu ifade eden Başkan Işık, "Bu anlamda arkadaşlarımızı, çalışanların haklarının korunması yönünde ortaya koydukları mücadele için tebrik ediyorum. Sayın Erkan Ataman ve yönetiminin, yeni başarılara imza atacakları çalışmaları gerçekleştirecekleri yeni binalarının hayırlı olmasını diliyorum. Göreve giderken geçirdikleri kaza sonucu vefat eden Bem-Bir-Sen üyesi itfaiyecilerimiz için de Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Erkan Ataman da, Gürsu Belediyesi’nde görev yapan memurlar için imzalanan sosyal denge sözleşmesi sürecinde verdiği destek ve yaklaşımı için Başkan Işık’a teşekkür etti.

Bu arada ziyarete Gürsu Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yıldırım, Gürsu Belediyesi sendika temsilcisi Yakup Pala, Bem-Bir-Sen Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri; Muharrem Er, Yüksel Ünal, Ender Gül, Muhammed Börekçi katıldı.

Kaynak: igf