Bursa'da Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın seçim dönemi projelerinden olan ve kısa sürede hayata geçirdiği Uğur Böcekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi ücretine zam yapmamı kararı alırken, aylık 750 lira kreş ücretinin bu yıl da aynı fiyatla hizmete devam edeceğini duyurdu. BURSA (İGFA) - Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, 50 öğrencinin hizmet gördüğü Uğur Böcekleri Kreşi’nin ücretine bu yıl zam yapmama kararı aldıklarını açıkladı.

İngilizce dersi, müzik, beden eğitimi, masal terapisi, özel günlerde kutlamalar ve sosyal etkinlikler gibi hizmetlerin gerçekleştiği kreşte, ailelerimiz çocuklarını güvenle ve ekonomik olarak zorlanmadan bize emanet edebilirler” dedi.

Başkan Sertaslan, Gemlik'te bazı ailelerin ekonomik nedenlerle kreş hizmetlerine ulaşamadıklarını belirterek, "Biz de gerçekleştirdiğimiz sosyal destek çalışmaları kapsamında kreşi hızlıca hizmete hazır hale getirdik. Burada uzman eğitmenlerimiz, sağlık ve güvenlik tedbirleri eşliğinde çocuklarımız ile ilgileniyorlar. Asgari ücretle çalışan annelerimizin öncelikli olarak yararlanmasını hedeflediğimiz kreşimizde, zaten elektrik, doğalgaz ve gıdaya gelen zamların vatandaşlarımızı yorarken zam yapmayı doğru bulmadık. Tüm hizmetlerimiz bu yıl da aynı fiyatla, 750 lira karşılığında devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: igf