Bursa Büyükşehir Belediyesi, yoğun konutlaşmanın olduğu Yunuseli bölgesinde ulaşımı rahatlatacak olan Dereçavuş-Yunuseli Bağlantı Yolu’nda çalışmaları tamamlayarak hizmete açtı.BURSA (İGFA) - Bursa’nın en çok konuştuğu trafiği sorununun çözümü için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın konforlu ve rahat ulaşımı için şehrin önemli noktalarında alternatif yol çalışmaları yürütüyor.

Konutlaşmanın yoğun olarak yaşandığı Yunuseli bölgesine el atan Büyükşehir Belediyesi, Alman Kanalı üzerindeki Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi’nin yakınında bulunan bağlantı köprüsünden Armutköy’e dönen yolda çalışmalara geçtiğimiz aylarda start vermişti.

Ekiplerin yoğun gayretiyle çalışmaları hızla tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Dereçavuş-Yunuseli Bağlantı Yolu’nu Bursalıların hizmetine açtı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete açılan bağlantı yolundaki son durumu yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Başkan Alinur Aktaş, açılan alternatif yolun bölgeye nefes aldıracağını söyledi.

Yunuseli-Dereçavuş bağlantı yolunda çalışmaların tamamlandığını kaydeden Başkan Aktaş, gelişen ve hızla büyüyen Bursa’ya yönelik ulaşım yatırımlarının toplu taşımada, raylı sistemlerde. köprülü kavşaklarda ve bağlantı yollarında hızla devam ettiğini belirtti.

Kaynak: igf