Enerji kısıtlaması nedeniyle üretime 3 gün ara verilen Demirtaş OSB’deki sokak hayvanlarının soğukta aç kalmamaları için DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel ve Yönetim Kurulu üyeleri, mama dağıttı.BURSA (İGFA) - Fabrikalar, sanayi bölgelerindeki enerji kısıtlaması sebebiyle üretime 3 günlük ara verirken bölgedeki sokak hayvanları için Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel ve Yönetim Kurulu üyeleri mama dağıtarak örnek bir çalışmaya imza attı.

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde enerji kesintisi sebebiyle üretime verilen 3 günlük arada da bölgedeki sahipsiz hayvanları unutmadıklarını ifade eden DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, arz konusunda yaşanan sorunlardan ötürü bölgemizdeki enerji kesintisi sebebiyle üretime ara vermek durumunda kaldıklarını belirterek, "Sanayicimiz için oluşan bu olumsuz tablo, bölgemizdeki sokak hayvanları için de risk demek. Bugünlerde zorlu kış şartlarıyla birlikte yiyecek bulmakta oldukça zorluk çeken hayvanlar için üretimin durmasıyla birlikte bölgedeki yoğunluğun da azalması, şartları iyice çetin hale getirdi. Biz de Yönetim Kurulu üyelerimizle sokaktaki canlarımız için mama dağıtımı yaptık. Bir günle kalan bir çalışma da değil bu” diye konuştu.

Çevikel, DOSAB ve DOSABSİAD olarak, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne 13 yıldır düzenli ve kesintisiz olarak yardım ettiklerini söyleyen ve yaptıkları çalışmalarla topluma örnek olmayı hedeflediklerini söyledi.

Kaynak: igf