Yerel yönetim hizmet kolunun yetkili sendikası Bem Bir Sen’in yetkide 17. Yılı Bem Bir Sen Bursa Şube Başkanlığı’nda kutlandı. Bem Bir Sen Şube Başkanı Erkan Ataman, kamu görevlilerinin kazanımları ve beklentilerini konuştu.BURSA (İGFA) - Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanlığı, Bem Bir Sen’in yetkide 17. yılını kutlamak için bir araya geldi.

Bursa Şube Başkanı Erkan Ataman yaptığı konuşmasında, Temmuz ayında yemek ücretlerine yapılacak zam ve maaş iyileştirmeleriyle kazanımları sürdüreceklerini belirtti.

Yaklaşık 2 yıldır pandemi dolayısıyla toplu olarak bir araya gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Başkan Ataman, şubenin her bir üyesinin tecrübelerinden faydalanarak kamu görevlilerin yararına çalıştıklarının altını çizdi.

Görev süresi boyunca, katılımcı, şeffaf, hesap verilebilir, bir yöneticilik anlayışı ile hizmetlerini sürdüklerinin altını çizen Ataman, “Üyelerinin haklarını savunan, üyesinin yanında olan ve üyelerinin görüşlerini her zaman ön planda tutan bir anlayış benimsedik.  Birbirimizin tecrübelerinden faydalanarak kimsenin kimseye üstünlüğü olmadığı bir yapıda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sonuçta kamu görevlilerimiz için emek veriyor, sendikamızın güçlenmesi için çalışıyor, haklarımızın iyileştirilmesi için mücadele ediyoruz. Burada en büyük argümanımız sizlerdiniz. Sizlerin sahadaki gayreti, üyelere erişiminiz, onların sorunlarıyla ilgilenmesi üyelerin dertleriyle dertlenmesi, çözüm odaklı çalışmalarımızla sonuca ulaşmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: igf