Bursa Gemlik, Büyük Birlik Partisine ivme kazandıran Hacı Ömer Yavuz, yazılı basın açıklaması yaparak partisinden istifa etti. BURSA (GEMLİK BASIN)- 31 Mart 2019 secimlerinde %3,56 oy alarak Gemlik'te partisine ivme kazandıran Hacı Ömer Yavuz yaptığı yazılı basın açıklaması yaparak Büyük Birlik BB Partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Partisinden istifa eden  Hacı Ömer Yavuz yaptığı yazılı açıklamada, " Değerli Gemlik halkı, gençlik yıllarında Nizam-ı Alem Ocaklarında, daha sonra 2014 yılında aktif siyasete girdiğim, gerek ilçe başkanlığı, gerek belediye başkan adaylığı gerekse görev almadan sadece bir üye olarak gönül verdiğim Büyük Birlik Partisinden, Gemlik ilçe Teşkilatımızın fes edilmesi kararını doğru bulamadığım ve partimize benim üzerimden bir zarar gelmemesi adına tüm görevlerimden istifa ettiğimi bildirmek isterim" dedi.

'MUHSİN YAZICIOĞLU GÖNLÜMÜZDEKİ SEVDAMIZDIR'

Yavuz, "Anlaşmazlıklar içerisine düştüğüm il yönetimimiz, partimiz dışından yapılan müdaheler ve kişisel görüşlerim, Muhsini duruş sergilemem sebebiyle bu kararı almak zorunda kaldığım için çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Genel Başkanımız Sn. Mustafa Destici ve genel merkez yöneticilerimiz, diğer ilçe teşkilatlarımızla ve Gemlik teşkilat yönetiminde görev alan arkadaşlarımla herhangi bir sıkıntım olmadı. Hepsine ayrı ayrı haklarımı helal eder, helallik isterim. İstifamın siyaseti bırakacağım anlamına gelmediğini, aksine daha fazla elimiz güçlenerek, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun yolunda sağlam adımlarla yürüyeceğimiz anlamına geldiğini bildirmek isterim. Büyük Birlik Partisi gönlümüzdeki sevdamızdır" dedi. 

Kaynak: igf