İzmir siyasetinden uzak kalmayan Ayvalık Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Karasu hafta sonu ziyaretlerine devam ediyor.
BALIKESİR (İGFA)-  Ayvalık Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Karasu cuma günü Cumhuriyet Halk Partisi Narlıdere İlçe Örgütü'nün yeni binasında, İlçe Başkanı Mesut Durgun nezdinde ziyaret gerçekleştirdi. Karasu "Hepimize hayırlı olsun dedik. 2 defa Türkiye rekoru kıran bir ilçenin kiradan çıkıp kendi binasına geçmesinden dolayı çok mutluyum, emeği olan herkese İlçe Başkanı nezdinde teşekkür ederim' dedi.

Gençlik kolları başkanlığı görevine seçilen Doğukan Maltepe' nin görevini layıkıyla yapacağına inandıklarını vurgulayan Karasu, gençlere Atatürk'ün Bursa Nutku'nu hediye etti. Karasu, varlığını 1966 yılında İzmir Bornova Asliye Mahkemesi'nin oybirliği kararı ile ispatlandıktan sonra Bursa Nutku'nun tüm Türkiye 'de serbestçe okunduğunu hatırlatan Karasu, "Bursa Nutku, Atatürk'ü gençliğe olan inancını bugünlere taşımamızın vesilesi olmuştur. Narlıdere CHP Gençlik Kolları Başkanı ve diğer genç arkadaşlarımız bu görevlerden hiç bir zaman üşenmeden, usanmadan, yılmadan çalıştı ve onlara olan inancımız tamdır. Partimizde gençliğinin daha üst kademelerde görev yapabilmeleri için iki dönem kuralı kesinlikle işletilmeli.

Hangi görev olursa olsun en fazla iki dönem sonrasında arkanızdan gelen gençliğe görevi teslim etmemiz lazım. Ziyaretlerimiz sırasında, nazik karşılamalarından dolayı ilçe başkan Mesut Durgun, yönetim kurulu üyeleri gençlik kolları başkanlığı görevine seçilen Doğukan Maltepe ve yönetim kurulu üyelerine, kadın kolları yönetim kurulu adına Ödül Uz'a ve emekçi kardeşimiz Özge Gevinç'e teşekkür ettik" dedi.

Kaynak: igf