Kocaeli'de İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü engelli bireyleri ve ailelerini bilgilendirmek amacıyla Down Kafe’de beslenme eğitimi programı gerçekleştirdi.KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü engelli bireylerimizi her alanda desteklemeye özen gösteriyor ve bunun için gerekli olan eğitimleri vermeye devam ediyor. Özel Konak Hastanesi Diyetisyeni Ezgi Karakoç’un sunumuyla, Konak Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Seçkin Özer, İzmit Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve özel gereksinimli bireylerin ailelerinin katılımlarıyla Down Kafe’de beslenme eğitimi semineri gerçekleştirildi.

Eğitim programında; özel gereksinimli bireylerin beslenme konusunda dikkat etmeleri gereken husular, besin takviyeleri ve sağlıklı beslenmeden bahsedildi. Seminerde ayrıca ailelerin ve özel gereksinimli bireylerin merak ettikleri sorular cevaplandı.

Keyifli anlara da sahne olan etkinlikte İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Kaynak: igf