İzmir'in Gaziemir ilçesinde 15 okulda açılan kan verme istasyonları aracılığıyla kan bağışı seferberliği başladı. İZMİR (İGFA) - İzmir'in Gaziemir ilçesindeki kan bağışı kampanyası ilk olarak Uğur Palancı Ortaokulu ve Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu'nda ilçe protokolunun katılımı ile başladı.

Düzenlenen kan kampanyasının startını Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Musa Bina, Gaziemir Halk Eğitim Müdürü Murat İpek, Gaziemir Kızılay Başkanı Davut Dincel, Şehit Uğur Palancı Ortaokulu Müdürü Bülent Akan, Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu Müdürü Mevlüt Akar birlikte yaptı.

Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, yapılan protokol kapsamında ilçedeki 15 okulda kampanyanın yürütüleceğini belirterek, "Velilerimize, öğretmenlerimize ve mahallelilere duyurular yapılıyor. Bu kış ve salgın döneminde Kızılay'ın kan stoklarının azalması nedeniyle vatandaşlarımızın duyarlı olmasını bekliyoruz. Ben Kızılay'a, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okul müdürlerimize burada görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başarılı bir kampanya olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: igf