İzmir' in Buca ilçesinde geçen ay 2 engelli çocuğunu hastaneye kontrole götürdüğü motoru çalınan baba Zeki M'nin yardım çağrısı karşılık buldu. İzmir Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği ( İZTUMED), aileye yeni motorsiklet aldı.İZMİR (İGFA) - Geçen ay Akıncılar Mahallesi 561 Sokak 32 Numarada oturan engelli iki çocuğu bulunan baba Zeki M'in evinin önüne bıraktığı üç tekerlekli motosikleti kimliği belirsiz kişiler tarafından çalınmıştı.

Sabah uyandığında motosikletin çalındığını gören baba Zeki, polise gidip şikayetçi oldu. Eli ayağı olan motosikletinin  çalınması nedeniyle zor günler geçiren Zeki M., yardım istedi.

Babanın yardım çığlığına kısa adı İZTUMED olan İzmir Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği kulak verdi.

İZTUMED Başkanı Bedri Yalçın ve Gönüllü Berrin Güner, derneğe yapılan yardımlardan aileye yeni motosiklet aldı. Yalçın ve Güner, aldıkları motosikleti aileye teslim etti.

Baba Zeki M., "Biri yatalak 40 ve 33 yaşında iki engelli oğlum var. Motorsiklet ile onları hastaneye kontrole götürüyordum. Çalınınca şok oldum. Motorsiklet benim elim ayağımdı. Çok zor duruma düştük. Zar zor kiralık evde buluyoruz.Bedri bey ve Berrin hanıma teşekkür ediyoruz. Bizi büyük bir yükten kurtardı" diye konuştu.

Kaynak: igf