Milli ve yerli yazılımın en güçlü örneği olarak piyasaya sürülmesi planlanan sosyal medya uygulamasının genç mucidi Engin Denizli, sürdürdüğü projede sona yaklaştıklarını belirterke, "Bu projeyle refah seviyemiz yükselecek" dedi.Mehmet ÇETİNKAYA / BİG (BURSA İGFA) -  Başarılı girişimci Engin Denizli’nin yerli ve milli yazılımı ön plana çıkaracak olan sosyal medya uygulamasında sona gelindi.

Uygulamanın isminin yakın zamanda açıklanacağının belirten Denizli, Türkiye’nin ve Türk vatandaşının her açıdan hayatına yarar sağlayacak projede uygulamanın kodlama süresinin başladığını duyurdu.

"Bu proje sayesinde kullanıcılarımızın refah derecesini yükseltmiş olacak, her bir kullanıcı için sertifikalı fidan dikimi sağlayacağız" diyen Denizli, "Projenin bir güzel yanı da sokak hayvanlarına katkı sağlayacak olması. Uygulamaya sahip olan her birey sokak hayvanlarının beslenmesinde rol oynayacak. Bu projeye inanıp uygulamamızı aktif olarak kullanan, iyiliğe inanan insanlar topluluğu olarak yeni bir çağ açacağız ve iyiliğin kazandığını somut deliller ile tüm dünyaya göstereceğiz. Tek bir savunduğum düşünce var, iyilik iyidir” diye konuştu.

Kaynak: igf