Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi üyeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yılı için geleneksel Cumhuriyet Bayramı Balosu'nda buluştu.BURSA(İGFA)- Cumhuriyet'in 98. yılını coşkuyla kutlayan Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, Podyum Davet'te gerçekleşen geceye; tüm üyeler siyah kıyafetleriyle katıldı. Davet, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları anısına durulan bir dakikalık saygı duruşu ve ardından coşkuyla okunan İstiklal Marşı'yla başladı.

Cumhuriyet, Atatürk'ün Türk milletine bıraktığı en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir, diyen TAD Bursa Şubesi Başkanı Sibel Gönülkırmaz, " İşte bu değer bizleri milli bir devletin onurlu bir şekilde özgürce düşünebilen, eşithakları olan birer ferdi, devletin tek ve gerçek sahibi haline getirmiştir. Bizler Cumhuriyet'i ileri seviyelere taşıyacağız. bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazelerimizin önünde saygıyla eğiliyor, rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Türk bayraklarıyla 10. yıl Marşını hep birlikte söyleyen TAD Bursa Şubesi üyeleri, Başkan Sibel Gönülkırmaz ve  derneğin kurucu onursal üyesi Sevim Dikici ile birlikte pasta kesti. 

Kaynak: igf