TFF 1. Lig Play-Off'unda Altay ve Altınordu'nun finale kalması İzmir'de büyük sevinç yarattı. Süper Lig'e çıkacak takımı belirleyecek finalin İzmir'de oynanması için sosyal medyada kampanya başlatılırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "İzmir'den bir takımı daha Süper Lig'e gönderiyoruz. Şimdi bir arzumuz daha var. Final İzmir'de oynansın" paylaşımını yaptı.

İzmir, Göztepe'nin ardından ikinci takımını Süper Lig'e taşımanın mutluluğunu yaşıyor. TFF 1. Lig Play-Off'unda İzmir'de 3-2 mağlup ettiği İstanbulspor'u deplasmanda 1-0'la geçen Altay final biletini alan ilk takım olurken, İzmir adına ikinci sevindirici haber de Altınordu'dan geldi. Kırmızı-lacivertli takım evinde 1-0'la geçtiği Samsunspor'la deplasmanda 2-2 berabere kalarak finale yükselmeyi başardı.

İki İzmirli'nin finale yükselmesi sonrası sosyal medyada "Final İzmir'de oynansın" kampanyası başlatıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de sosyal medya hesabından, "Bugün günlerden İzmir. İzmir'den bir takımı daha Süper Lig'e gönderiyoruz! Altay'dan sonra Altınordu da finale yükseldi. Şimdi bir arzumuz var. Final İzmir'de oynansın" paylaşımını yaptı.

Kaynak: anka