İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı, İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın Altay ve Altınordu arasında oynanacak karşılaşmaya  TFF'ye verdiği dilekçeye yanıt geldi. TFF Başkanı Nihat Özdemir imzalı yazıda, Süper Lig'e yükselecek takımın belirleneceği TFF 1. Lig Play-Off müsabakasının İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı belirtildi.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Süper Lig'e çıkacak son takımın belirleneceği, iki İzmir kulübü Altay ve Altınordu arasındaki müsabakanın İzmir'de oynanmasına dair Türkiye Futbol Federasyonu'na (TPP) dilekçe vermişti.

Çıray'ın dilekçesine federasyondan yanıt geldi. TFF Başkanı Nihat Özdemir imzalı yanıtta Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nun acil bakıma alınması nedeniyle böyle bir uygulamaya gidildiği belirtildi. 

Müsabakanın İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı belirtilen yanıt şöyle:

"Yönetim Kurulumuz tarafından söz konusu final maçının Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nun zemininin acil bakım ihtiyacı nedeniyle, tadilata alınması nedeniyle, her iki kulübümüzle de yapılan istişareler ve olumlu görüşmeler sonrasında önemli finallere ev sahipliği yapması amacıyla çok önemli yatırımlar yaptığımız Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynatılması kararlaştırılmıştır.

Hassasiyetiniz için teşekkürlerimizi sunar, ilerleyen yıllarda birçok uluslararası finalin de oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Altınordu- Altay maçında sizleri de aramızda görmekten büyük onur duyarız."

 

Kaynak: anka