Futbolda 2020-21 sezonunu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş kutlamalara başladı. Siyah beyazlı futbolcular ve taraftarlar İstanbul Boğazı'nda 100'ün üzerinde tekneyle konvoy halinde Dolmabahçe'ye doğru yola çıktı.

Beşiktaş, şampiyonluk kupasını almak üzere Vodafone Park'a geldi. Anadolu Hisarı Küçüksu mevkiinden deniz yoluyla stada hareket eden siyah-beyazlı takımın teknik heyeti ve oyuncularına 100'ün üzerinde tekne takip etti. Kabataş'ta karaya çıkan siyah-beyazlılar, buradan da takım otobüsüyle Vodafone Park'a hareket etti. Kafiyeli BJK İnönü Spor Kompleksi Vodafone Park önünde coşkulu bir taraftar grubu karşıladı.

Teknik heyet ve oyuncuları stadın içinde tribünde bulunan az sayıdaki taraftarca şampiyonluk tezahüratlarıyla karşılandı. Kupa töreni için saha ortasında kırmızı halının yer aldığı ve oyuncularla yöneticilerin oturacağı tribünün de bulunduğu bir platform hazırlandı. Platformunun arkasındaki dev ekranda "Şampiyon Beşiktaş" yazısı da yer aldı.

ŞAMPİYONLUK TÖRENİNE KATILACAK SANATÇILAR

Lazer gösterilerinin yanı sıra Hülya Avşar, Simge Sağın, Mustafa Sandal, Murat Boz, Reynmen gibi Beşiktaşlı sanatçıların konserlerinin yer alacağı program 21.15’te sona erecek. Covid-19 tedbirleri kapsamında taraftarın alınmayacağı kutlama töreni, beIN Sports tarafından canlı yayımlanacak.

 

Kaynak: anka