Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ailesinin kendisiyle görüşme yaptığını duyudu. İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete, İmamoğlu ve Davutoğlu’nun eşleri Dilek İmamoğlu ve Sare Davutoğlu da katıldı. Görüşmeyi, Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından duyurdu.

Davutoğlu, paylaşımında, "Saygıdeğer eşi Dilek İmamoğlu hanımefendiyle birlikte evimize nezaket ziyaretinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ediyorum. Kendileriyle eşim Sare hanım ve oğlum Mehmet'le birlikte keyifli bir İstanbul sohbeti gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise ziyarete ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Hatırlanacağı gibi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adı son dönemde muhalefetin ortak Cumhurbaşkanı aday olabileceği yönünde kulislere yansıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, daha önce Millet İttifakı'ndaki ortağı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'nu aday göstermesi durumunda 'hayır' demeyeceğini söylemişti. Akşener ve Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Başkan İmamoğlu'nun yatırımlarına katılım sağlayarak, yatırımlarından ötürü çalışma performansıyla ilgili tebrik etmişti.

https://twitter.com/Ahmet_Davutoglu/status/1467933423352356874

Kaynak: igf