CHP Sakarya İl Başkanlığı il genelinde önemli bir proje olan Sakarya Saha Çözüm Hareketini başlatıyor. CHP örgütleri, proje ile kentin daha yaşanabilir olmasını ve marka değerinin artması için çalışacak.SAKARYA (İGFA) - CHP TBMM Grupbaşkan Vekili Engin Özkoç, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, il ve ilçe örgütleri ile kadın ve gençlik örgütlerinin temsilcilerinin katılımıyla 'Sakarya Saha Çözüm Hareketi' başlatıldı.

540 bin konut ve 80 bin esnafın ziyaret edileceği proje ile ilgili bilgi veren CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Saha Çözüm Hareketi'nin kadınlar ve gençlerin katılımıyla, il genelinde bulunan bulunan 668 mahalle, 540 bin konut ve 80 bin esnafımızı tek tek ziyaret edeceğini duyurdu. Gerçekleştirilecek saha organizasyonlarında halkın görüş ve düşüncelerinin yer alacağı anketler yapılacağını kaydeden Başkan Keleş, "Ülke ve il genelinde yaşanan sorun ve sıkıntılar bu çalışma ile belirlenecek. Sakarya Saha Çözüm Hareketimiz 1 Şubatta çalışmalarına başlayacak. Bugün bizleri yalnız bırakmayan CHP Grup Başkan Vekilimiz ve Sakarya milletvekilimiz Engin Özkoç’a, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a ve tüm örgüt temsilcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Önceliklerinin daha yaşanabilir bir Sakarya için yol haritası belirlemek olduğuna dikkat çeken Başkan Keleş, amaçlarınıun Sakarya’nın daha yaşanılabilir, marka değeri olan Marmara’nın en kıymetli illerinden biri haline getirmek için yol haritasını belirlemek olduğunu kaydetti.

Kaynak: igf