DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin genel merkezinde düzenlediği haftalık değerlendirme toplantısında partisinin ekonomik krize karşı 21 çözüm önerisini sundu.ANKARA (İGFA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin genel merkezinde düzenlediği haftalık değerlendirme toplantısı yaptı. Partisinin ekonomik krize karşı 21 çözüm önerisini açıklayan Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve iktidara yüklendi.  Babacan,  "İneceğiniz durağa gelmek üzereyiz; yavaş yavaş hazırlanın" dedi.

‘Tüm dünyada kriz var’ diyerek yaşananları mazur göstermeye çalıştığını öne süren Babacan, "Dünyada bizdekine benzer nitelikte bir kriz yok. Olan biten burada, Türkiye’de. Çünkü olan bitenin faili Beştepe’de. Bu, yerli ve millî bir kriz" dedi.  İktidar medyasının dar çevrelerin eylemini saldırı varmış gibi abarttığına dikkati çeken Babacan, "Dün ülkemizin çeşitli şehirlerinde bazı küçük eylemler yapıldığını basından gördüm. Hemen peşinden iktidar medyası ve vekilleri, bazı dar çevrelerin düzenlediği bu eylemleri, sanki büyük bir saldırı varmış gibi, ülke güvenliği tehdit altındaymış gibi abarttı da abarttı. Allah aşkına kendinize gelin. Savaş yok, ayaklanma yok, şiddet yok, saldırı yok" diye konuştu.

"YAVAŞ YAVAŞ HAZIRLANIN"

"Biz bu oyunu çok gördük" diyen Babacan, "Bu sefer bu oyununuz tutmayacak. Size kimse inanmaz. ‘Bağımsızlık mücadelesi’ falan diyerek halkımızı kandırmaya çalışmayın. O günler geçti. İneceğiniz durağa gelmek üzereyiz. Müsait bir yerde inmeye yavaş yavaş hazırlanın" dedi.

Öte yandan Babacan, partisinin ekonomik krize karşı acil çözüm önerilerini de madde madde açıkladı. Babacan, 21 maddelik çözüm önerisi sundu.

  https://www.youtube.com/watch?v=1_tFVJMFhfQ

Kaynak: igf