Türkiye'nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak için çalışan SabancıDx‘in Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özlem Kalkan, Sales Network Summit kapsamında verilen LiSA  (Leadership in Sales Awards) ödüllerinde, “Teknoloji” kategorisinde ‘Yılın Lideri' seçildi.

 

Sales Network Topluluğu tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Sales Network Summit’te, satış ekosisteminin gelişimine katkı sağlayan liderlerin başarılarını görünür kılmak amacıyla verilen “LiSA” (Leadership in Sales) ödülleri de açıklandı.

Satış ekosisteminin gelişimine katkı sağlayan liderlerin jüri puanlarıyla belirlendiği etkinlikte SabancıDx Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özlem Kalkan, “Teknoloji” kategorisinde ‘Yılın Lideri' ödülünü aldı.

 

Özlem Kalkan, aldığı ödülle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Dijitalleşme ile şekillenen geleceğin inşasına hız vermemiz gereken bir dönemde yaşıyoruz. SabancıDx olarak, yeni nesil teknolojiler ışığında geleceğin sorularına bugünden yanıt bularak, tasarruf, verimlilik ve güvenlik kavramlarını müşterilerimizin iş süreçlerine bir değer olarak sunmak için çalışıyoruz. Bu noktada, kurumların dijitalleşmesi ve geleceğe taşınması konusundaki çabalarımızın karşılığını almaya devam ediyoruz. Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etmeyi hedefleyen bir ekibin parçası olmaktan gurur duyuyorum.”

 

Kaynak: anka