Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, yeni işletim sistemi HarmonyOS’un yanı sıra; MatePad 11, Watch 3 Serisi, FreeBuds 4’ü şirketin yeni Ülke Müdürü Allen Yao ile birlikte tanıttı. Şirket yöneticisi Kaan Arlı, Huawei kullanıcılarının merak ettiği paylaşımlı scooterler için “Martı’ ile görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın zamanda Huawei cihazlarla bu araçlar kiralanabilecek” dedi.

HUAWEI Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Allen Yao, yeni ürünlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, şunları söyledi:

“HarmonyOS, kulaklıklar, otomobil ana üniteleri, akıllı TV'ler ve cep telefonlarına kadar birçok cihaz formu arasında sorunsuz bir etkileşimi destekleyecek. Farklı akıllı cihazları tek bir süper cihaz olarak ele alan, tüm cihazların ortaklaşa çalıştığı, yepyeni bir ekosistem sunuyoruz. COVID-19, tüm topluma ve sektöre öngörülemeyen zorluklar getirdi, ancak müşteri ekosistemimiz için yenilikçi ürünler sunmaktan asla vazgeçmedik. MatePad 11, FreeBuds 4, Watch 3 Serisi tüketicilerimiz için pazara değer katmaya hazır.”

Çevrimiçi yapılan toplantıda ANKA Haber Ajansı’nın sorularını da yanıtlayan Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Mobil Eko Sistem İş Geliştirme Müdürü Kaan Arlı, Google hizmetleri olmayan Huawei akıllı telefonlarla paylaşımlı elektrikli scooter gibi araçların yakın zamanda kullanılmaya başlanacağı bilgisini verdi. Arlı, “Martı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın zamanda Huawei cihazlarla bu araçlar kiralanabilecek” dedi.

YENİ CİHAZLARI TANITTILAR

Kaan Arlı, şirketin pazara sunduğu yeni ürünlerle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Dağıtılmış teknolojiden yararlanan MatePad 11, yaratıcılık ve üretkenliği destekleyen bir süper cihaza dönüşerek akıllı telefonlardan PC'lere ve akıllı TV'lere kadar uzanan bir skalada diğer cihazların yeteneklerini kullanabilir. Yeni nesil MatePad 11 ise güçlü Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 çip seti, yüzde 90 ekran-gövde oranı, milyonda bir kontrast oranı ve DCI-P3 geniş renk gamı desteği ile gelen 10,9 inç 120 Hz FullView ekran ile donatıldı. Geliştirilmiş App Multiplier ve Çoklu Pencere özellikleri, çoklu görevleri her zamankinden daha sorunsuz hale getiriyor.”

 

Kaynak: anka