Orka Holding, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen 7. MAPIC Fuarı’na "Damat Tween" ve "D'S Damat" markalarıyla katıldı. Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatör Osman Arar, global yolculuklarında pazar çeşitliliğine önem verdiklerini ve MAPIC'in firmaları için oldukça güzel geçtiğini söyledi.

Orka Holding markaları Damat Tween ve D'S Damat, Cannes’da 30 Kasım-2 Aralık arasında düzenlenen MAPIC Fuarı'nda dünyanın pek çok ülkesinden perakende ve gayrimenkul alanındaki binlerce profesyoneli ağırladı.

MAPIC’e katılan Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatör Osman Arar, global yolculuklarında pazar çeşitliliğine önem verdiklerini ve her yıl marka zincirini genişletmeyi sürdürdüklerini söyledi.

Arar faaliyetleri ile ilgili olarak, şu bilgileri paylaştı:

“Damat Tween, D’S Damat markalarımızla 80 ülkede 431 mağazamız bulunuyor. Bu yıl İtalya, İspanya, Polonya, Dubai, Kazakistan, Tacikistan, Özbekistan, Güney Afrika, Kenya, Kudüs ve Irak’ta toplam 26 yeni mağaza açtık. 2022 yılının sonunda da 25 yeni mağaza ile global yolculuğumuza devam edeceğiz. MAPIC bizler için yine oldukça güzel geçti. Damat Tween markalarımızın Dış Ticaret Ekibi ile dünyanın pek çok ülkesinden çok sayıda perakende profesyonelini ağırladık. Ekibimiz, fuar süresince 50’ye yakın toplantı gerçekleştirdi ve marka yolculuğumuza katkı sunacak verimli bağlantılar kurdu. Gelişmeler bir kez daha gösteriyor ki gelecek yıl yurt dışında gerek mağaza gerek ihracat bazında büyümeyi sürdüreceğiz.” 

Kaynak: anka