Selin Ciğerci’nin Best Model yarışması adayı Tolga Kulakçı ile gündeme gelmesinin ardından Seyhan Soylu, televizyon programında “Bir gün basketçiyle, bir gün hentbolcuyla bir gün futbolcuyla ilgilenirsen seni tenis topuna çevirirler” dedi.İSTANBUL (İGFA) - Seyhan Soylu’nun moderatörlüğündeki Ebru Polat, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı ‘’Al Sana Haber’in  yorumcusu Bahar Candan, Selin Ciğerci’nin boşandığı eşi Gökhan Çıra hakkında şok iddialarda bulundu. Gökhan Çıra’nın spor arabasıyla görüntülenmesi üzerine programın yorumcularından Bahar Candan;  “ Gökhan Çıra’nın bindiği araba ile plakası tanınıyor olabilir.  Fakat kapat camını yürü git ya yoluna bak kardeşim. ‘’

Seyhan Soylu ise, Best Model yarışmasına katılanların yüzde 90'ının jigolo olduğunu iddia ederek,"Yüzde 10'u da gerçekten tiyatro oyunculuk eğitim almış kişiler ünlü olmak isteyen kişiler.  Şimdi Selin Ciğerci sen benim kardeşimsin bende seni severim bilirsin. Sana hep stratejik zamanlarda arayıp aman bunu şunu yapma dedim. İlişkinizi vıcık vıcık ederseniz her ikinizde yıpranır geldiğiniz noktalara belki ekonomik olarak dönmezsiniz ama itibar olarak gidersiniz” dedi.

“SENİ TENİS TOPUNA ÇEVİRİRLER”

Selin Ciğerci’nin Best Model yarışması adayı Tolga Kulakçı ile gündeme gelmesinin ardından,  Seyhan Soylu “ Bir gün basketçiyle, bir gün hentbolcuyla bir gün futbolcuyla ilgilenirsen seni tenis topuna çevirirler” dedi. Soylu “ Selin Ciğerci ayrıca Gökhan Çıra’yı yaratmadı. Selin bunu aklına koysun. Gökhan Çıra, Selin Ciğerci’yi yarattı. Kolay mı Tarlabaşı’ndan birini alıp hemde henüz ameliyat olmamışken aşk yaşamak, sonra ameliyatı bekleyip nikah kıymak. Her baba yiğidin harcı değil. Bu halk böyledir bunu aklına koy" yorumunda bulundu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=v8J2Ukd89yE

Kaynak: igf