Türkiye'nin en büyük konser mekan zinciri Jolly Joker, sadece İstanbul'da konumlandırdığı yeni mekanı Jolly Joker Private’ı CVK Park Boshporus Hotel'in terasında açtı. Türk pop müziğinin en popüler sesleri arasında yer alan Gülşen, Jolly Joker Private’ın açılışında verdiği konser ve sahne performansıyla herkesi büyüledi. Açılış gecesine katılan Deniz Akkaya, Merve Özbey gibi birçok ünlü isim ve konuklar ise Jolly Joker’in yeni konseptine tam not verdi.

İSTANBUL (İGFA) - Tüm detayları özenle düşünülen Jolly Joker Private, önceki akşam Gülşen’in sahnesi ile kapılarını açtı. Pullu, ışıltılı kostümüyle sahnede parlayan Gülşen, performansıyla da herkesi eğlendirdi. Gülşen’i dinlemeye gelenler arasında yer alan Merve Özbey ise sahneye çıkarak sanatçıya eşlik etti.

Şefin mutfağından özel lezzetleri ve ambiyansıyla müzik keyfini en üst seviyeye taşıyan Jolly Joker Private ise geceye katılanlardan tam not aldı. Boğazın eşsiz manzarasında yeni ambiyansında yemek ve müzik ziyafetini bir arada sunan Jolly Joker Private, aralık ayında birçok ünlü ismi ağırlamaya ve adından söz ettirmeye devam edecek. 

Kaynak: igf