Ece Seçkin: Salgın günlerinde unutulmaktan korkuyorumEce Seçkin kimdir? Ece Seçkin'in nişanlısı kim? - Magazin HaberleriEce Seçkin'in paylaşımı çok konuşuldu!

Corona virüs nedeniyle uzun bir süredir sahnelerden uzak olan ve evinde vakit geçiren Ece Seçkin, bu süreçte neler yaptığını anlattı. Salgın günlerinde temizlik takıntısının daha da arttığını söyleyen Seçkin, günde 7 kez evi süpürüyorum dedi.

Ece Seçkin: Salgın günlerinde unutulmaktan korkuyorumEce Seçkin Enrique Iglesias ile düet yaptı Ece Seçkin kimdir - Son ...Ece Seçkin: Karantina sonrası unutulmaktan çok korkuyorumEce Seçkin - Dibine Dibine - YouTube

Gözleri doldu
İlk kez bu kadar evde kaldığını söyleyen Ece Seçkin, normal hayat rutinindeki her şeyi çok özlediğini söyledi. Güzel şarkıcının bu sırada gözleri doldu.

Ece Seçkin: Salgın günlerinde unutulmaktan korkuyorum

'Sokağa çıkarım, kimse beni tanımazsam ne yaparım diye düşünüyorum'

Ece Seçkin “Bro” şarkısı ile İzmir'i sallayacak - Magazin - Öncü ...
Karantina sürecinin uzaması halinde en çok korktuğu şeyin unutulmak olduğunu söyleyen şarkıcı, "Sokağa çıkarım, kimse beni tanımazsam ne yaparım diye düşünüyorum. Bundan korkuyorum. Sıfırdan başlarım herhalde" dedi.

Ece Seçkin: Salgın günlerinde unutulmaktan korkuyorum

Bu günlerde en büyük destekçisinin nişanlısı olduğunu söyleyen Seçkin, "O olmasa delirirdim" dedi. Ardından röportaja dahil olan Çağrı Terlemez, "Ece'nin takıntıları çok arttı. Aynı yeri defalarca siliyor. Bu tabii ki beni zorluyor. Bir tel saçım yere düşse geriliyorum. Hatta o mutlu olsun diye ondan önce kalkıp mutfağı temizliyorum."

Ece Seçkin: Salgın günlerinde unutulmaktan korkuyorum

Öte yandan Ece Seçkin'in el lezzetinin harika olduğunu söyleyen Çağrı Terlemez, "Ece efsane yemek yapıyor, ben böyle karantinaya devam ederim benim için sıkıntı yok" dedi.

Ece Seçkin: Salgın günlerinde unutulmaktan korkuyorum

Editör: TE Bilişim