MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yıllık, 3 Aralık Engelliler Günü'nde, "Engelli bireylerin hak ve yetkilerini artırmak adına her türlü adımı atacağız. Atılacak her iyi niyetli adımı da destekleyeceğimizi belirtiyoruz" açıklaması yaptı.

Pelin Yıllık, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, engelli bireylerin sorunlarını çözmek için çalışmalara devam edeceklerini kaydetti. Yıllık'ın açıklaması şöyle:

"ENGELSİZ YAŞAM ERİŞİMİ SUNMAK ÇALIŞMALARIMIZIN TEMELİNİ OLUŞTURMAKTADIR"

"Engelli bireylerimizle hayatı aynı bakış açısıyla paylaşmak, toplumun her kademesine eşit şekilde katılımlarını sağlamak, iş gücü beklentilerini karşılamak, kısacası onların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda kendilerine engelsiz bir yaşam erişimi sunmak, çalışmalarımızın temelini oluşturmaktadır.

Bu minvalde; engelli kadınlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın ve bireylerimizin karşılaştıkları toplumsal sorunları bilmekte ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürmekteyiz. Saygıdeğer Genel Başkan’ımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin de ifade ettiği 'Tedavisi mümkün olmayan asıl engelin buz tutmuş vicdanlarda, sığ politikalarda ve art niyetli zihinlerde olduğunu, bunun dışındaki her engelin aşılacağını biliyor ve buna canı gönülden inanıyorum' sözleri çerçevesinde engelleri ortadan kaldırmaya yönelik etkili ve önemli çalışmalarımızla değerli kardeşlerimizin her daim destekçisi olacağız.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da engelli bireylerin hak ve yetkilerini artırmak adına her türlü adımı atacağız. Atılacak her iyi niyetli adımı da destekleyeceğimizi belirtiyor, engelli kardeşlerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve güzellikler diliyorum."

Kaynak: anka