CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın annesi Elif Ağbaba yaşamını yitirdi. CHP’liler başsağlığı mesajı yayınlarken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Ağbaba'yı telefonla arayarak başsağlığı dileklerini iletti. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya milletvekili Veli Ağbaba'nın annesi Elif Ağbaba yaşamını yitirdi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Bursa’da parti çalışmasında bulunan Ağbaba’yı telefonla aradı. Kılıçdaroğlu, Elif Ağbaba’ya Allah’tan rahmet diledi, Ağbaba ailesine de başsağlığı dileklerini iletti.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de sosyal medya hesabından "Yol arkadaşım, ağabeyim Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba'nın sevgili annesi Elif Teyzemizi kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi. 

CHP'lilerin başsağlığı mesajları şöyle:

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi: Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba'nın kıymetli annesi Elif Ağbaba’yı kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Elif Anne’ye Allah’tan rahmet, Ağbaba ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

- CHP Ankara Milletvekili Levent Gök: Genel Başkan Yardımcımız, Malatya Milletvekilimiz, değerli kardeşim Veli Ağbaba’nın sevgili annesi Elif Ağbaba’nın vefatından büyük üzüntü duydum. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim

- CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl: Değerli kardeşim, Genel Başkan Yardımcımız, Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba'nın kıymetli annesi Elif Ağbaba’nın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Ağbaba ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

- CHP Ankara Milletvekili Murat Emir: Malatya Milletvekilimiz, Genel Başkan Yardımcımız, değerli ağabeyim Veli Ağbaba'nın annesini kaybettik. Elif teyzemize Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

- CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal: Genel Başkan Yardımcımız, yol arkadaşımız Sn. Veli Ağbaba'nın kıymetli annesi Elif Ağbaba’nın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine, dostlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Nur içinde yatsın.

- CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin: Malatya Milletvekilimiz, Genel Başkan Yardımcımız, Veli Ağbaba'nın annesi Elif Ağbaba'nın aramızdan ayrıldığını üzülerek öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, Veli Başkanımız ve değerli ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Mekanı cennet olsun.

- CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut:  Değerli dostum, ağabeyim, Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba'nın kıymetli annesi Elif Ağbaba’yı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun...

- CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım: Genel Başkan Yardımcımız, Malatya Milletvekilimiz, yol arkadaşımız Veli Ağbaba'nın kıymetli annesi Elif Ağbaba’nın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

 

 

Kaynak: anka