Yarın yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde siyasi parti genel başkanlarından öğrencilere "başarılar" mesajları geldi.

Yarın yapılacak YKS öncesinde siyasiler, mesajlarını sosyal medya paylaşımları ile iletti. Mesajlar şöyle:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:

"Sevgili genç kardeşlerim, YKS2021’in hayalini kurduğunuz geleceğe atılan güzel bir adım olmasını temenni ediyor, sınavda hepinize başarılar diliyorum. Şunu bilmenizi isterim; sonuç ne olursa olsun, Türkiye Cumhuriyeti Devleti hep yanınızda olacak. Rabbim zihin açıklığı versin."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

"Sınavlar gelir geçer sevgili gençler ama gençlik bir kere yaşanır. Genç olmak harika bir şey! Hafta sonu elinizden geleni yapın ama sınavların hayatınızı tutsak etmesine de izin vermeyin. Her şey güzel olacak, yarın bugünden daha güzel olacak. Başarılar diliyorum!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener:

"Sınavlara hazırlanırken aileleriniz ile birlikte olağanüstü şartlarda büyük zorluklar yaşadığınızı biliyorum. Şimdiyse başarılarınızla bu zorlukların üstesinden gelme zamanı… TYT’de ve AYT'de hepinize başarılar diliyor, hayallerinize ulaşacağınıza yürekten inanıyorum…"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu:

"Kıymetli Gençler; Hafta sonu bu zorlu pandemi sürecinde hazırlandığınız sınavlara gireceksiniz. Kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini temenni ediyor, YKS'de başarılar diliyorum. Bilmediğiniz soruları boş bırakın, size güveniyorum."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan:

"Hafta sonu sınava girecek sevgili arkadaşlarım, biliyorum heyecanlısınız. Kızım Dilara da sınava giriyor. Pandemi nedeniyle iki senedir sınava hazırlıkta yaşadığınız zorlukları iyi biliyorum. Sınav elbette önemli ama hiçbir şey sizden değerli değil. Hepinize başarılar diliyorum."

Kaynak: anka