Siyasiler, bugün Suriye’de şehit olan polis memuru Cihat Şahin için taziye mesajları yayınladı.

Suriye Görev Gücü kapsamında, bugün günü saat 17:00 sıralarında Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi Azez-Mare'de zırhlı araçlarla intikal esnasında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Cihat Şahin için siyasilerin sosyal medya hesaplarında yayınladıkları mesajlardan bazıları şöyle:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Fırat Kalkanı Harekâtı'nda PKK'lı teröristlerin alçak saldırısında şehit verdiğimiz kahraman polisimiz Cihat Şahin'e Yüce Allah'tan rahmet, yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum. Şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde teröristlerin alçak saldırısı sonucu şehit olan özel harekat polisimiz Cihat Şahin’e yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, kederli ailemize başsağlığı ve sabır diliyorum.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi: Suriye Azez'de teröristlerin saldırısında şehit olan özel harekat polisimiz Cihat Şahin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde teröristlerin menfur saldırısı sonucu şehadet şerbetini içen özel harekat polisimiz Cihat Şahin’e Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Şehidimizin kanı yerde kalmayacak.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Suriye Azez'de gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit olan özel harekat polisimiz Cihat Şahin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyor; yaralı polislerimize de acil şifalar niyaz ediyorum. Başımız sağ olsun!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: Fırat Kalkanı Harekâtı Bölgesi Azez-Mare'de PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu polis memuru Cihat Şahin şehit düşmüştür. Şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesine ve büyük Türk milletine başsağlığı; yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum.

Kaynak: anka