CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Ahmet Akın, Edremit'i ziyaret etti. Salıcı, “Daha önce yerel seçimde Türkiye'nin kaderini nasıl değiştirdiysek. Bundan sonraki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye'nin önümüzdeki döneminin aydınlık geleceğini hep beraber kuracağız” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Ahmet Akın, Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin ve Fikret Şahin, CHP ilçe başkanları, CHP’li Belediye Başkanları Toplantısı ve Edremit Belediyesi’nin temel atma törenlerine katılmak üzere Edremit’e geldi. Genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri ilk olarak CHP Edremit İlçe Başkanlığı’nı ardından da Edremit Belediyesi’ni ziyaret etti.

CHP’li Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, konuklarına teşekkür ederken, belediye faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP’li Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’a kısa süre önce geçirdiği ameliyat dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti. CHP Belediyelerin özellikle pandemi döneminde başarılı işler ortaya koyduğu belirterek Başkan Arslan’a teşekkür etti.

“YEREL SEÇİMDE TÜRKİYE'NİN KADERİNİ NASIL DEĞİŞTİRDİYSEK”

CHP'li belediyelerin Covid-19 sürecinde çok önemli işler yaptığını ifade eden Salıcı şöyle konuştu:

“AK Parti iktidarı yapılan işlerden rahatsız olmaya başladı. Bizim Belediye Başkanlarımızın yapmış olduğu iyi hamlelere karşı hamle yapmaya başladı. Güzel olan taraf şu 31 Mart seçimlerinden önce vatandaşlara diyorlardı ki 'siz bu CHP'li belediyelere oy vermeyin çünkü bunlara oy verirseniz size sosyal yardımlarınızı keserler.' Şimdi bırakın sosyal yardımların kesilmesini belediyelerimizin daha yaratıcı işlerle sosyal yardımları artırdığını, vatandaşa doğrudan ulaşıldığını gördüler. CHP'ye oy vermeyen vatandaşlarımız da gördüler ki CHP bu konuda tamamen halkın yanında. Halkçı ve sosyal demokrat belediyecilik yapmaya çalışıyor. Daha önce yerel seçimde Türkiye'nin kaderini nasıl değiştirdiysek. Bundan sonraki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye'nin önümüzdeki döneminin aydınlık geleceğini hep beraber kuracağız.”

AHMET AKIN: HER MÜJDENİN ARDINDAN ZAM GELİYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açıklamanın erken seçimle ilgili olmasının kendilerini memnun edeceğini dile getirdi.

Türkiye'de açıklanan müjdelerin ardından zamların yapıldığını savunan Akın, "Doğalgaz rezervleri açıklanıyor ama her müjdenin ardından zam geliyor. Millet müjde lafından sonra zamma alıştı. Umuyoruz ve bekliyoruz ki bu zamlar durur artık vatandaştan yana bir enerji politikaları oluşur. Milletimizin de yanlış enerji politikaları sonucu ödediği faturalar azalır" diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Salıcı ve Akın’a, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, Edremit Belediye Başkan Yardımcıları, Edremit Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

 

Kaynak: anka