Saadet Partisi, "Bu kasaba hepimizin, şerifin değil" notuyla sosyal medya hesabından paylaştığı bir video klip ile TRT'de yapılan yönetim değişikliğini eleştirdi.

Saadet Partisi, Resmi Gazete'de bugün yayınlanan atama kararları ile TRT Genel Müdürü ve yönetim kurulunda yapılan değişiklikle ilgili bir video hazırladı. Partinin sosyal medya hesaplarından, " Bu kasaba hepimizin, şerifin değil! TRT Kasabası" başlığı ile yayımlanan videoda, kovboy filmlerinin geçtiği kasabalara benzer bir ortamda şu mesaj verildi:

"Heey! Burası TRT Kasabası. Bu, önceden yayımladığımız kovboy filmlerine benzemez. Biz bu kasabada yabancı sevmeyiz. O yüzden, kalemini hızlı çeken değil, bizim için kullanan kovboyları severiz. Yerlilerin faturalarından pay alırız ama sadece şerif için çalışırız. Mesela, son 17 yılda bandrolden, 12.752.555.304 TL, TRT payından 10.839.660.685 TL, toplamda 23.5 milyar lira kasamıza girdi. İnanabiliyor musunuz? Hiçbir ödülde bu rakamı göremezsiniz. Üstelik reklam gelirlerimizin 8 katından fazlasını bu vergiler oluşturuyor. Kasabada işler acilen değişmeli. Bu kasaba, hepimizin. Şerifin değil."

 

Kaynak: anka