İLYAS GÜR

Rizeli kamyon şoförü Ahmet Taşçı, kesilen trafik cezalarına tepki gösterdi. Şoförlere yollarda tuzak kurulduğunu söyleyen Taşçı, “Yat ceza, kalk ceza, tuvalete git ceza. Milletin başına bela mısınız? Seçim zamanı kimden oy isteyeceksiniz? Yeter artık düşün yakamızdan” dedi.

Rizeli kamyon şoförü Ahmet Taşçı, şoförlere ceza kesmek için yollarda tuzak kurulduğunu anlattı. Direksiyon başında konuşan Taşçı, şunları söyledi:

“Otoban yaptınız da babanızın parasıyla yapmadınız, bu milletin parasıyla yaptınız. Geçmiş hükümetler yapmamış olabilir. Siz yaptınız, teşekkür ederiz. Otobana kurmuşsun radar. Hadi polis kurdu amenna. Jandarmanın otobanda ne işi var. Jandarmanın işi milleti tuzağa düşürüp ceza yazmak mı? Jandarmanın ne işi var otobanda? Süleyman Soylu, söylüyordu ‘Yollarda bu elektronik radarları biz koymadık, FETÖ’cüler koymuştu.’ FETÖ bitti hala bu radarlar başımıza bela. Yat ceza, kalk ceza, tuvalete git ceza. Milletin başına bela mısınız? Seçim zamanı kimden oy isteyeceksiniz? Yeter artık düşün yakamızdan. Demirel’in bir lafı vardı ‘Benzin vardı da biz mi yuttuk’ diye. Adam olsa size oy vermez adam yok ki. Biraz daha fazla konuşursam... Allah sizin belanızı versin. Size oy verdim ya, bir daha Allah bana size oy vermeyi nasip etmesin. Allah kahretsin sizi.”

Kaynak: anka