Türkiye Motokros Şampiyonası 3. ayak yarışı Bağımsız Türkiye Partisi’nin geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş anısına yapılacak.

Türkiye Motokros Şampiyonası 3. ayak yarışı Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş anısına yapılacak. Bu hafta sonu Balıkesir Gönen’de yapılacak yarışa, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş onur konuğu olarak katılacak.

TÜRKİYE’NİN EN MODERN PARKURU

Hafta sonu gerçekleştirilecek yarışmaya, motor sporlarının en önemli merkezlerinden olan Balıkesir’in Gönen ilçesindeki Şakir Şenkalaycı Motokros Parkuru ev sahipliği yapacak. Parkurun hazırlıklarını tamamlayan Memduh Şenkalaycı ve Zeynur Öztürk, "Türkiye'nin en modern parkurunun hazırlıklarını tamamladık. Şampiyonaya çok sayıda şampiyon sporcumuz katılacak” dedi.

25 Eylül Cumartesi günü sıralama yarışlarının yapılacağı şampiyonada, 26 Eylül Pazar günü ise sporcular dereceye girebilmek için yarışacaklar. Gönen Belediyesi ekiplerinin hazırlıklarını tamamladığı 2100 metre uzunluğundaki 5 büyük, 7 küçük rampanın olduğu parkurda yapılacak şampiyonaya, çeşitli dernek ve kulüplerin de katılacağı belirtildi.

Kaynak: anka