Pençe Yıldırım Harekatı kapsamında görev yapan Uzman Onbaşı Eyyüp Gergin şehit oldu. Başsağlığı mesajı yayınlayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Kahraman silah arkadaşımız, 23 Mayıs 2021 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” dedi.

Siyasi parti liderleri ve temsilcileri de sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayımladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Uzman Onbaşı Eyyüp Gergin'in şehit olduğunu duyurdu. Başsağlığı mesajı yayımlayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

 LİDERLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Siyasi parti liderleri ve temsilcileri, Şehit Uzman Onbaşı Eyyüp Gergin için sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajları yayımladı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Pençe Yıldırım Harekatı kapsamında ikmal faaliyeti sırasında helikopter palinin çarpması sonucu şehit olan askerimiz Eyyüp Gergin'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: "Pençe Yıldırım Harekâtı'nda ikmal faaliyeti sırasında şehit verdiğimiz kahraman askerimiz Eyyüp Gergin'e Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Şehidimizin ruhu şad olsun. Milletimizin başı sağ olsun."

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: "Aziz milletimizin başı sağolsun. Pençe Yıldırım Harekatı bölgesinde şehit düşen kahraman askerimiz Eyyüp Gergin'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum." 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: "Kuzey Irak'ta ikmal faaliyeti esnasında şehit olan askerimiz Eyyüp Gergin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Pençe-Yıldırım Harekatı’nda havadan ikmal faaliyetinde yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan kahraman askerimiz Eyyüp Gergin'e Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: "Pençe-Yıldırım Harekatı sırasında şehit düşen Mehmetçiğimiz Uzman Onbaşı Eyyüp Gergin’e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

 

 

 

Kaynak: anka