Bursalıların damak zevkine Osmanlı'dan gelen gizli kalmış tatlıyı sunan 61 yıllık işletme Bursa İşkembe Salonları'nın marka tescilli "Muhella"sı yoğun ilgi görüyor.BURSA (İGFA) - Bursa'nın İznik ilçesinde Süleyman Karakaya tarafından 1960 yılında "Sakarya Lokantası" olarak kurulan ve halihazırda Mustafa Karakaya ile oğlu Ozan Karakaya'nın geleneği sürdürdüğü Bursa İşkembe Salonları, Türkiye 6. olarak bölgenin saygın kuruluşlarından biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

MARKA TESCİLLİ 'MUHELLA'

Merkezi Orhangazi'de bulunan, Osmangazi'de Kükürtlü Caddesi ile Nilüfer'de Üçevler Mahallesi'nde faaliyet gösteren işletmenin marka tescilli tatlısı olan "Muhella" ise oldukça ilgi görüyor.

İşletme sahibi Ozan Karakaya, Muhella adını verdikleri marka tescilli tatlılarının hafif ve yedirici olması dolayısıyla tatlı severlerin beğenisini kazandığını söyledi.

"Tatlımız 7'den 70'e herkese hitap eder, asla rahatsız etmez" diyen Ozan Karakaya, "Sütü hafif ve bağımlılık yapan kaliteli malzemelerle özel pişirme teknikleriyle hazırlanır. Tüm Bursalıları bu lezzeti, merkez ve şubelerimizde tatmaya davet ediyoruz. Merkezimiz İstanbul/Yalova/Orhangazi- Bursa Yolu Üzerinde (Orhangazi çıkışı 1 km. sonra sağda), şubelerimiz ise  Kükürtlü Caddesi Kükürtlü Mah. No: 26 Osmangazi'de ile Üçevler Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi 30. SK. 57/a 16120 Nilüfer'dedir" diye konuştu.

 

Kaynak: igf