İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Cumali Durmuş’un kızı Mihriban Durmuş ve Erhan Küçükateş evlendi. Genç çiftin düğününe İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı.

Eski Kocaeli Milletvekili, İYİ Parti GİK üyesi ve İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş’un işletmecilik yapan kızı Mihriban Durmuş ile Havva-Remzi Küçükateş çiftinin oğlu Başiskeleli sanayici Erhan Küçükateş ile dün evlendi. Nikahı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kıydı.

Lastik-İş Sosyal Tesisleri’nde dün yapılan düğüne İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Grup Başkanvekilleri İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Muğla Milletvekili Metin Ergün ve Berna Sukas, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, DEVA Partisi MKYK Üyesi Ali Ufuk Yaşar, DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, AKP İl Başkan Yardımcısı Ersin Küçükateş, ilçe başkanları, meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

NİKAH CÜZDANINI AKŞENER VERDİ

Çiftin nikahını İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kıyarken; çiftin nikah şahitliğini ise İYİ Parti Lideri Akşener ve parti yönetici ve temsilcileri oldu. Çocuk sayısına karışmadıklarını ifade eden Başkan Hürriyet, çiftten çocuklarına Atatürk’ü ve Cumhuriyeti öğretmelerini istedi. Çiftin nikah cüzdanını ise Meral Akşener verdi. Çifte mutluluklar dileyen Akşener’e davetliler yoğun ilgi gösterdi.

 

Kaynak: anka